Over ons

Marieke van Paassen, Heidi Dissel en Maaike Taconis werken samen binnen SheConsult in het begeleiden van hoogopgeleide vrouwen in werk en leven. Drie ervaren coaches en facilitators gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Marieke van Paassen zoekt met haar coachees de balans tussen stress en schaterlach; die als je achteromkijkt soms voor het grijpen leek te liggen, maar als je er middenin zit moeilijk te vinden. Gericht op meer effectiviteit en plezier in je leven en werk. Transformerend, geestverruimend, oplossingsgericht.

Heidi Dissel, kent als geen ander de kracht van persoonlijke ontwikkeling trails in binnen en buitenland. De stevige basis die dat biedt voor ontwikkeling en expansie. Verbinder puur sang die altijd die fijne veilige setting weet te creëren. Een ervaren trainer met veel kennis over persoonlijk leiderschap, werkt graag met mindfulness, en emotioneel lichaamswerk.

Maaike Taconis is coach & begeleider. Zij begeleidt haar coachees solide stappen in hun loopbaan en werk te zetten, waardoor vanuit inzicht, ontwikkeling en flow ontstaat. Stimulerend, doelgericht, verbindend én met humor.