Mentor Coach Programma 2024

Een programma dat je opleidt tot gecertificeerde Mentor Coach. Je ontwikkelt schriftelijke en mondelinge mentor coach competenties, je verfijnt je feedback vaardigheden, verdiept je kennis en behendigheid in de (vernieuwde) ICF core competenties grondig en ‘en passant‘ scherp je je vaardigheden als coach aan. Tijdens het programma – je zal het merken- ga je van de ICF core competenties houden. Als mentor coach richt je feedback zich op de ontwikkeling van coaches in hun vak, hun competenties en credentials. Daarnaast leer je ‘in depth’ groepsdiscussies faciliteren -als mentorcoach- over de ICF coach competenties.
Het programma is opgebouwd uit een mix van live trainingen en webinars en bestaat uit theoretische modules en praktische oefening. Praktische oefening als mentor coach- en als coach- komt tijdens het programma en in drietallen buiten het programma ruim aan de orde. En je verbetert je coachvaardigheden aan de hand van de ICF core competenties .

Om mee te kunnen doen aan dit programma is minimaal een ICF ACC certificaat vereist. Na het volledig doorlopen van het programma ontvang je 36 CCE’s voor het vernieuwen van je ACC of PCC registratie (waarvan 10 mentor uren).

De training wordt gegeven door Marieke van Paassen (MCC) en Annemarie Snoeck (MCC) : ervaren en gecertificeerde mentor coaches met allebei 15+ jaar ervaring in coaching en mentoring.

Op 28 mei 2024 gaat het programma van start.

Heb je vragen of ben je geintereseerd om dit programma te volgen, neem contact op met Marieke.