Balanceren-hetspel

Screen Shot 2016-05-15 at 23.02.21

 

Nu verkrijgbaar: Balanceren-hetspel.

Je fysiek en emotioneel fit voelen. Veerkrachtig zijn. Dat willen we allemaal, maar dat komt niet vanzelf. Daarvoor moet je dingen doen én laten.  We zijn evenwichtskunstenaars die flink uit balans kunnen zijn. Balanceren-het spel geeft je meer grip op jouw zoektocht naar balans en vitaliteit.

De 23 kaarten met fysieke en emotionele behoeften en mentale middelen helpen je ontdekken waar je precies uit balans dreigt te raken of al uit balans bent. Lees de handleiding hóe je kunt ontrafelen waar jouw stress ‘m precies in zit. En: krijg zicht op de capaciteiten die je in kan zetten om je weer vitaal te voelen.

Kortom: wil jij werk maken van je vitaliteit? Dan is dit spel je op het lijf geschreven.  

 

“Dit spel is ideaal om op laagdrempelige wijze diepe thema’s aan te snijden.”
        Merel van der Spoel, psycholoog bij Symphony Gezondheidsdiensten

“Balanceren – Het spel geeft taal aan containerbegrippen en helpt om heel concreet met elkaar in gesprek te raken over vitaliteit en stress(management). Het spel laat alle ruimte voor de keuze in diepgang, het nodigt uit en zet aan tot denken.”
Leens Moens, senior trainer/adviseur bij Schouten&Nelissen

Bestel het hier:
Balanceren het spel. 23 prachtig geillustreerde kaarten en een handleiding verpakt in een stevige doos. De teksten van Marieke van Paassen en Maaike de Visser. Illustraties door Anja Dekkers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.