Re-integratietraject

Zit je ziek thuis en wil je weer aan het werk?
Ben je het vertrouwen in jezelf en wat jij kan kwijt?
Wil jij jezelf weer zijn?

Het voelt alsof je jezelf kwijt bent. Onrust, spanning en stress uiten zich misschien ook lichamelijk. Of je ervaart stressklachten zoals paniekaanvallen, angsten, ADHD, depressie. Daar heb je last van en daar wil je vanaf.

Je wil (weer) leven in plaats van overleven.

Je dacht dat je dit alles de baas was. Maar weer aan het werk gaan is toch nog een brug te ver. Je hebt nog kwetsbare momenten.

Als je door ziekte of andere omstandigheden niet meer weet wat je wil en wat mogelijk is, help ik je om de balans te (her)vinden die je een stevige basis biedt voor je (werkende) leven.

Ik werk praktisch en oplossingsgericht, waarbij zingeving en persoonlijke groei even belangrijk zijn. Eerlijkheid, humor en de ander een spiegel voorhouden wat ik zie of ervaar zijn mijn grote kracht. Daarnaast ben ik onconventioneel en onafhankelijk, waardoor ik mensen kan aanzetten om “out of the box: te leren denken. Ik heb veel ervaring en ben gespecialiseerd in begeleiding van mensen die door psychische klachten zoals depressie, burnout of stressklachten uit het arbeidsproces (dreigen) te raken.

Het doel van het reintegratietraject is dat jij weer het werk kan doen dat bij jou past, op de manier waar jij voor kiest.

Een leven waarin je jouw schaterlach weer teruggevonden hebt.