Regie-traject

Wil jij jóuw leven leven? Heb je regelmatig het gevoel dat je geleefd wordt? Dat je vast zit? Ga je mopperend mee in de stroom van alledag? Dan wil je waarschijnlijk veel meer dan nu de regie over je eigen doen en laten voeren. Keuzes kunnen maken.

Je voelt je gestresst, onrustig en kan je jezelf niet goed kalmeren. Je probeert het wel, maar het lukt je niet. Je vraagt je af hoe je hier terecht bent gekomen, maar nog liever wil je er verandering in brengen.

Samen onderzoeken we in 6 tot 8 sessie’s hoe jij patronen die je in de wegzitten verandert en blokkades opruimt zodat er ontspanning en balans ontstaat in plaats van de onrust en stress die je nu ervaart. We ontwikkelen een strategie om datgene wat jij wilt binnen bereik te brengen. Door keuzes te maken, overzicht te creeeren om jouw capaciteiten optimaal te kunnen gebruiken om in je emotionele, mentale, fysieke behoeften te voorzien.

Ieder mens is anders. Daarom is geen enkel coachtraject hetzelfde. Ik werk vanuit brede kennis en ervaring, en ga uit van jouw verhaal. Ik biedt geen standaardprogramma’s, methoden of technieken, maar ondersteuning op maat. dat kan door gesprekken, opdrachten, testen of het uitdiepen van je capaciteiten. Maar ook door te wandelen of te werken met creatieve opdrachten.

We ontwikkelen een persoonlijke gids; jouw handleiding om te kunnen balanceren; Voor nu en voor later. Met aandachtspunten, handvatten en tips om op terug te kunnen vallen als het wat onstuimiger is in je leven.

Het doel van het coachingstraject is dat jij je (weer) vitaal voelt en het leven leeft dat bij jou past.

Een leven waarin jouw schaterlach weer vaker klinkt.