Mentor Programma

Een programma dat je opleidt tot gecertificeerde Mentor Coach. Je ontwikkelt schriftelijke en mondelinge mentor coach competenties, verdiept je kennis en behendigheid in de ICF core competenties en ‘en passant‘ scherp je je vaardigheden als coach aan. Tijdens het programma – je zal het merken- ga je van de ICF core competenties houden. Als mentor coach richt je feedback zich op de ontwikkeling van coaches in hun vak, hun competenties en credentials. Daarnaast leer je ‘in depth’ groepsdiscussies faciliteren -als mentorcoach- over de ICF coach competenties.
Het programma is opgebouwd uit een mix van live trainingen en webinars en bestaat uit theoretische modules, praktische oefening als mentor coach komt tijdens het programma en in drietallen buiten het programma ruim aan de orde.

Om mee te kunnen doen aan dit programma is een ICF ACC certificaat vereist. Na het volledig doorlopen van het programma ontvang je 30 CCE’s.

De training wordt gegeven door Marieke van Paassen (MCC) en Karin van Grunsven (PCC) beiden ervaren en gecertificeerde mentor coaches met 15+ jaar ervaring in coaching.

Heb je vragen of ben je geintereseerd om dit programma te volgen, neem contact op met Marieke.